30.6.07

Kako da ja zaradim?

Postanite clan, download-irajte Viewbar™ te surfajte kako biste to inace radili! Nije potrebno da mijenjate svoje navike!

Viewbar™ ce biti u dnu ekrana i prikazivati bitne reklame. Bit cete placeni za svaki sat u kome je Viewbar™ upaljen dok surfate (do pet sati po mjesecu). Ali ovo nije jedini nacin da napravite profit, jer takodjer ce te dobiti postotak za surfanje sati vasih prijatelja, koje pozovete da se pridruze AGLOCO™.

Da pojasnimo sistem zarade:
Pretpostavimo da Vi sakupite 5 direktnih referala tj. prijavite 5 osoba u Agloco preko sebe (što nebi trebao biti nikakav problem) i sad tih 5 osoba prijave svaka preko sebe po 5 osoba i tako svaka osoba sakupi svojih 5 osoba do 5 nivoa.

To bi išlo ovako, 5x5x5x5x5 čime dobivamo da bi Vi imali ukupno 3125 proširenih referala, uzmimo u obzir da dobivate 10% posto zarade od proširenih referala ( njima se ništa ne oduzima, vi ste placeni za njih pošto steuključili u Agloco ) Kad se sve to izračuna zarada iznosi $781,2 mjesečno. Hmm ..nije lose za nesto sto ionako radite!

Najbolje je to da sa jednog računala možete imati više korisničkih računa, tako da bi bilo najbolje da prijavite sve članove vaše obitelji:)

Nema komentara: