2.8.07

Zaradite čitanjem reklamnih e-mail poruka

Koliko poruka primate dnevno ? Zamislite da za svaku poruku koju dobijete budete plaćeni. Ne radi se o velikim iznosima, ali ako se učlanite u više servisa i prikupite jos nekoliko referala mogli bi solidno zaradjivat. E-mail koji dobijemo čak i ne moramo pročitati cijeli već je dovoljno posjetiti link (nalazi se na dnu stranice) i pričekati dok nam nebude pisalo da smo plaćeni.

Ove kompanije su provjerene i šalju novce u Hrvatsku. Ne korisitite programe za varanje jer ako Vas otkriju (što je vrlo vjerojatno) gubite sav novac i sve referrale (suradnike).

Savjet:

Kada se budete učlanjivali odaberite što više moguće kategorija kako bi dobili što više mailova. Također trebate paziti da odaberete neke općenite kategorije za koje možete primati svakodnevno mailove!


e-Mailpaysu - Svakom novom članu u startu daruje 10 $. Dakle, umjesto od nule, krećete od jednog solidnog salda. Također, osim za čitanje e-maila plaća i za klikanje na reklamne bannere. Takvih je banera (trenutačno) sedam, za klik na svaki od njih dobiva se 0,01 dolar, što znači da je na ovaj način moguće dnevno zaraditi 0,07 dolara.Plaćeni ste za dvije razine vaših referala 1 cent po pročitanom mailu i 2 centa za mail koji vi pročitate. Za isplatu je potrebno skupiti 50$..

Učlanite se besplatno OVDJE!!


Cashmoneyemail – Ova kompanija se udružila sa e-Mailpaysu. Kada se budete registrirali na e-Mailpaysu imat će te ponuđeno da se odmah registrirate i na ovu kompaniju. Ja bih vam to preporučio da nemorate 2 puta unositi iste podatke. Oni plaćaju kao i e-mailpaysu. Plaćeni ste za 2 nivoa vaših referala. Za isplatu je potrebno skupiti 50$.

Učlanite se besplatno OVDJE!!


Taketheinternetback – Ova kompanija radi vec 10-tak godina. Oni plaćaju u bodovima koji se pretvaraju u novac. Za svaki pročitani mail dobijete 1 bod. Za svakog direktnog referala (onaj koji se preko vas uključi) dobijete 3 boda, a za svakog indirektnog referala dobijate 1 bod! Što više referala imate to vam je vrijednost boda veća. Kada skupite 20$ možete potražiti isplatu. Mailovi su česti u prosjeku 5 mailova dnevno. Ovaj servis je moj osobni favorit i ja bih vam ga svakako preporučio.

Učlanite se besplatno OVDJE!!


1 komentar:

Anonimno kaže...

врло занимљиво, хвала